2011. október 31., hétfő

Bridget Jones gyűjtemény 1-2. rész 2DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Bridget Jones naplója:
A történet középpontjában Bridget (Renée Zellweger), a harmincvalahány éves "hajadonna" áll, aki meg van győződve róla, hogy mindenkinek összejön, csak neki nem.
Céljai nem nagyok - szeretne fogyni, és szeretné megtalálni az igaz szerelmet -, de látszólag elérhetetlenek. Szerelmi élete állandó válságban van.
Az újév kezdetén Bridget úgy dönt, kezébe veszi életét, és naplóba kezd. Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: mindig bedobom az előző napi bugyit a szennyeskosárba. Ugyanilyen fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok, és hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel.
Miközben barátai, Jude (Shirley Henderson), Shazer (Sally Phillips) és Tom (James Callis) reménytelen tanácsokkal traktálják, Bridget azon veszi észre magát, hogy két férfi közt hányódik. Az egyik az elbűvölő, szexi, de veszélyes főnöke, Daniel Cleaver (Hugh Grant); a másik Mark Darcy (Colin Firth), a család régi barátja, aki kezdetben tartózkodónak és unalmasnak tűnik, míg fel nem tárul igazi énje.
Bridget naplója rögzíti kaotikus élete irányítására és belső tartása kifejlesztésére tett sikertelen kísérleteit. Ahogy az elképesztő dilemma tovább bonyolódik, Bridget rájön, hogy elnyomhatatlan érzéke van arra, hogy túlélje az őt körülvevő káoszt.
Bridget Jones - Mindjárt megőrülök:
Miután végre-valahára rátalált a tökéletes férfira a káprázatos ügyvéd, Mark Darcy (Colin Firth) személyében, a harmincegynéhány éves hajdani szingli Bridget Jones (Renée Zellweger) ezúttal még nagyobb kihívással találja szemben magát... hogy meg is tartsa!
Mikor újra felüti fejét az önbizalomhiánya, és még nőcsábász ex-pasija, Daniel Cleaver (Hugh Grant) is betoppan hívatlanul, Bridget egy rossz tanácsból, félreértésekből és totális katasztrófából kevert fergeteges zűrbe keveredik, olyasmibe, ami senki mással nem eshet meg, csakis vele.
Kínos helyzetek és romantikus félreértések egész sorával a Bridget Jones - Mindjárt megőrülök sírnivalóan kacagtató. Tüneményes film, érdemes megnézni - újra és újra.



Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Az aukció vége: 2011-11-08 06:18
. Bridget Jones gyűjtemény 1-2. rész 2DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése