2011. október 25., kedd

9... 8... 7... - Rémálom könyvek - Jelenlegi ára: 2 940 Ft


9... 8... 7... - Rémálom könyvek
A gruftik köztünk élnek. A gruftik feketére festik a szemhéjukat, jelezve: ők látják a köztünk-bennünk élő démonokat! Képzelj el egy olyan Budapestet, ahol a 3/b-eb lakó tatát alkesz démonok gyötrik, mióta elveszítette a felségét. A negyedik emeleten élő, 16 éves lányt egy asmo démon arra kényszeríti, hogy minden nap vegyen valamit a plázák egyikében. A konditermek naponta zsúfolásig megtelnek kopasz, nagyképű, az értelmes gondolatot izomból megvető srácokkal, akikben sargatanas démonok égetik a kalóriát és az érző lelket. Oldalukon vihogó lánykák, kiknek vállán uncubus démon röhög. A sötét kapualjban egy srácot hernyó démon kábít bugyutává, hogy többé ne fájjon neki a csakis mammon pénzdémonnak élő szülei érzéketlensége... 2007. Budapest. Valami elkezdődött! Valami felébredt! Azt hiszed, csak játék? Azt hiszed, téged nem érint? Akkor nézz a borítón lévő lány szemébe, és... tartsd nyitva a szemed! Ha mered! Vedd kezedbe ezt a könyvet, s ha olvasni kezded, a tüdődben mindig legyen tartalék levegő, hogy még időben kiálthass: "Exi ab Seo! "
Részlet a kötetből: "A rég nem villogó, de azért mégis zúgó-búgó neonreklám kacskaringós betűi mindenféle csudás árut ígértek. A legalább húszféle lávalöttyön (az olcsó bádogkannástól a drága kristályüvegesig) kívül akadt ott még asztrálfényben pácolt felvágott, szellemérintett kolbász, és garantáltan démonféreg-mentes parizer. Megnéztem a csokiszeleteket, melyek úgy hirdették magukat, mint amelyek mindegyike más-más ráolvasás, igézet és mágikus hárítás hatását fejti ki arra, aki megeszi őket. A középső polcsoron kizárólag átokverte, rontásviselt ruhadarabok sorakoztak. Sokáig válogattam a mostanság divatos fődémonok arcképével nyomott pólók között. Akadt ott bőven Leviatán (a démon törzs legfőbb feje), Belial, Asmodeus (a lidérc), Belzebub, Abaddon (adémonok hetedik dinasztiájának vezetője), Munkir és Nekir (a két arab démon), meg néhány Baal. "
SZERZŐ: Böszörményi Gyula
KIADÓ: Könyvmolyképző Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2007
OLDALSZÁM: 308
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 05:55
. 9... 8... 7... - Rémálom könyvek - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése