2012. január 21., szombat

Anionos egészségügyi betét féláron!!! (5x10 db/cs) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Crystal Anion egészségügyi betét normal 
Crystal Anion vékony pamut rétegű anion csíkkal ellátott egészségügyi betét, mely egyedülálló nedvszívó és légáteresztő és légáteresztő képességgel rendelkezik.
Az anion hatása: az anionok a gombák, baktériumok, vírusok szaporodását gátolják. Hatásukra módosul az allergizáló fehérjék térszerkezete, ezért azok már nem váltanak ki allergiás reakciót az emberi szervezetben. Ezen tulajdonságaik miatt kiválóan alkalmasak az intim higiénia megtartására.
Anionos betét féláron! AZ ÁR 5 DOBOZRA (1 dobozban 10 db egészségügyi betét van) VONATKOZIK, DE HA TÖBBRE VAN SZÜKSÉG, MEGOLDHATÓ, CSAK KÉRNÉM JELEZNI,  A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG NEM VÁLTOZIK!!!!
Az anion hatása:
Az anionok a gombák, baktériumok, vírusok szaporodását gátolják. Hatásukra módosul az allergizáló fehérjék térszerkezete, ezért azok már nem váltanak ki allergiás reakciót az emberi szervezetben. Ezen tulajdonságaik miatt kiválóan alkalmasak az intim higiénia megtartására.
CRYSTAL ANION:
A civilizáció fejlődésévével és a nagyfokú urbanizálódás során az ember élettere egyre szűkebbé és közvetlen környezete egyre szenyezettebbé válik.
Az állandó szennyezés hatására a nagyvárosi levegőben lévő anionok száma 20%-ra csökkent. Sajnos ennek élettani hatásai mind rövid távon (bakteriális fertőzések) mind hosszú távon (légzőszervi, emésztőszervi megbetegedések) jelentkeznek.
A természetben elsősorban a dús növényi és ásványi-anyagokban gazdag környezetben magas az anionok előfordulása. Ezt akkor érezzük igazán amikor vidéken erdőben, mezőn esetleg barlangban sétálunk. Itt az ember szó szerint jobban érzi magát, frissebbnek tisztábbnak érzi a levegőt.
Ez mind az anionok baktériumölő hatásának köszönhető.
Az ilyen tiszta környezetben anionok tartalma 2500-4000/cm3.
A Yosemiti vízesésnél (USA) 100. 000 /cm3 az anionok száma míg a Los Angelesi autópálya mentén 100/cm3.
"Ha friss levegőre vágyunk akkor igazából sok anionra vágyunk"
Ha egy adott környezetben az anion/1 cm3 mennyiségét megnöveljük kétszeres teljesítménnyel vagyunk képesek munkát végezni, azonnal javul a közérzetünk és üdébbnek, frissebbnek érezzük magunkat.
Ezért is egészségesebbek és hosszabb életűek a hegyvidéki emberek.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az egészséges élethez az anionok száma nem eshet


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 19:58
. Anionos egészségügyi betét féláron!!! (5x10 db/cs) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése