2011. április 28., csütörtök

Disney hercegnős vetítő projektor, sok kiegészítő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás elött vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszárú vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy csúcsszuper Disney hercegnős vetítő, projektor. Vetítsd ki a projektor segítségével a sablonokat, tervezd meg Hófehérke, Ariel vagy a kis Hableány ruháját, majd színezd ki, díszitsed fel és készítsed el az igazi hercegnőket. A szetthez rengeteg kiegészítő tartozik: három hercegnő figura, zsírkréta, sablonok, színes papírok, olló, glitterek....  A három hercegnő meséjéből más mesehősöket is ki lehet vetíteni és rajzolni. A játék segítségével fejlődik a gyermek finom motorikája, tanul rajzolni.
Négy db bébi elemmel működik. Az első kép illusztráció! Ne hagyd ki, lányod imádni fogja! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 21:40
. Disney hercegnős vetítő projektor, sok kiegészítő - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése